نکات

کلسترول غذایی و کلسترول خون

کُلِستِرول را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:
کلسترول غذایی: منظور همان کُلسترولی است که در غذا وجود دارد. این عنصر غذایی بسیار شبیه به شکر، چربی، پروتئین، ویتامین‌ها و املاح معدنی است. این نوع کلسترول تنها در محصولات حیوانی یافت می‌شود و همان چیزی است که در برچسب‌های مواد غذایی مشاهده می‌شود.
کلسترول خون: این نوع کلسترول در کبد ساخته می‌شود و همان چیزی است که در آزمایشگاه اندازه‌گیری می‌شود. [اینجا]
کلسترول بد LDL و کلسترول خوب HDL از اجزای کلسترول محسوب می‌شوند. [اینجا]
+نوشته شده در سه شنبه ۲ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۴:۵۸ ب.ظ توسط اشرفی