استفاده از آجیل در دیابت
استفاده از مغزدانهها در کنار منابع کربوهیدراتی سرعت افزایش قند را کاهش میدهد. وقتی شما از گردو و یا بادام در کنار نان استفاده میکنید باعث میشود قند خون دیرتر افزایش پیدا کند. از بهترین انواع آجیل برای افراد دیابتی بادام، گردو و پسته است. میزان مصرف مغزدانهها باید شخصی سازی بشود، یعنی ۱۰ تا ۱۵ دانه از نوع خام برای فرد دیابتی مفید است. چون اگر شما از طریق آجیل انرژی اضافه دریافت کنید، انرژی اضافه به صورت چربی در بدن شما ذخیره میشود؛ چربی، کنترل قند خون را با مشکل مواجه میکند. [اینجا]
+نوشته شده در سه شنبه ۲ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۷:۳۶ ب.ظ توسط اشرفی