نکات

غذای ادیب نیشابوری

ادیب حجره‌ای داشت که در آن کتاب می‌خواند، شعر می‌سرود و غذا می‌پخت. چای زیاد و پررنگ می‌نوشید. گاهی آن را می‌جوشاند. با استکان بزرگ ترکی میل می‌کرد. اول صبح به یکی از شاگردانش پول می‌داد ۵ سیر گوشت و ۲ سیر نخود و لوبیا بخرد. تا دیزی درست کند. روز آبگوشت و شب گوشت آن را استفاده می‌کرد. با این وجود حاضر نبود دعوت بزرگان را بپذیرد و بر سر سفره آنان بنشیند.
ادیب نیشابوری استاد ادیبان معاصر، به کوشش قدرت الله عفتی و سیدرضا حسینی امین، صفحه ۱۵، [اینجا] [PDF]
روزی صد درم سنگ
+نوشته شده در دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۴:۴۰ ق.ظ توسط اشرفی